Menu
Menu

Medlemmer

Tænketanken Havs medlemmer tæller blandt andet virksomheder, organisationer og forskningsmiljøet. Medlemmer deler vores vision for et mere bæredygtig brug af havet og for at beskytte havmiljøet.

Medlemmer

Aktører, herunder virksomheder, NGO'er, vidensinstitutioner og forskere, samt andre personer, som arbejder med, har viden om, erfaring med og/eller interesse for havmiljøet, kan optages som medlemmer af foreningen.

Alle medlemmer forpligter sig i forbindelse med optagelse i foreningen til at arbejde for, herunder at undlade at modarbejde, opfyldelse af foreningens formål, jævnfør foreningens vedtægter.

I forbindelse med udarbejdelse af anbefalinger inddrager vi medlemmerne og hører deres perspektiver, ligesom vi også orienterer medlemmerne om vores øvrige resultater og analyser, inden de offentliggøres. Vores medlemmer kan komme med indspil, men har ingen beslutningskompetence i forbindelse med tænketankes analysearbejde, konklusioner og anbefalinger, herunder hvordan de udføres og formidles.

Vi offentliggør samtidig, hvilke af vores medlemmer, som er medunderskrivere på vores konkrete publikationer.

Hvorfor medlem?

Havet rummer enorme muligheder for økonomisk vækst, jobskabelse og udvikling.

Hvis vi investerer og udvikler bæredygtige løsninger, og samtidig tager hensyn til naturen i havet, vil det give danske virksomheder store konkurrencefordele.

Det er vigtigt, at hele samfundet – både virksomheder og borgere – arbejder for at skabe en blå omstilling, hvor havets ressourcer, bæredygtighed, biodiversitet og klimaet prioriteres.

Ambitionen for tænketanken er at være løsningsanvisende. Derfor er det også vigtigt at inddrage vores medlemmer, som kan bidrage med nye nuancer og løsninger på havets udfordringer.

Vi er hele tiden på udkig efter nye medlemmer, der vil bidrage til et sundt hav og en blå omstilling til en bæredygtig brug af havet. Vi håber, at I vil være med.

Medlemsfordele

 • 1

  I inddrages tidligt i Tænketankens arbejde og inviteres til at give input til fokusområder, indsamling af viden og anbefalinger.

 • 2

  I orienteres om analyser og videnssynteser, inden de offentliggøres, så I får de bedste muligheder for at anvende tænketankens arbejde i egen kommunikation.

 • 3

  Tænketanken bliver facilitator for, at relevante interessenter bliver inddraget, så I får dialog med de øvrige medlemmer i tænketanken. Således får jeres virksomhed adgang til viden, refleksioner og netværk med mange andre aktører for havet.

 • 4

  Tænketanken identificerer i samarbejde med virksomheder videnshuller, og bidrager til, at de bliver udfyldt, så I sammen med andre virksomheder kan få den viden, I har brug for til at træffe bæredygtige beslutninger for havet.

Medlemspriser per år

 • Store virksomheder, kommuner (over 500 mio. kr. i omsætning)
  50.000 kr.
 • Mellemstore virksomheder, kommuner (under 500 mio. kr. i omsætning)
  30.000 kr.
 • Små virksomheder, kommuner (under 50 mio. kr. i omsætning)
  5.000 kr.
 • Øvrige organisationer (fagforeninger, branche- og interesseorganisationer)
  20.000 kr.
 • Små øvrige organisationer
  5.000 kr
 • Små mindre blå NGO’er
  1.000 Kr
 • Videnspersoner
  500 kr.
 • Videnspersoner, senior
  200 kr.

Kontakt

Vi stiller altid gerne op til interviews eller svarer på opklarende spørgsmål, hvis det er inden for vores ekspertiseområde.

For pressehenvendelser og henvendelser vedrørende kommunikation

Emil Lee Madsen

+45 3092 0010 elm@taenketankenhav.dk

Linkedin

Twitter

For øvrige henvendelser, inklusive henvendelser vedrørende medlemskab og samarbejde

Liselotte Hohwy Stokholm

+45 2498 8000 lhs@taenketankenhav.dk

Linkedin

Twitter